dinsdag 18 april 2017

Vakantietip!

Zin in een fantastische kookvakantie in Umbria?
In de zomer van 2016 was ik bij Marina en Gianluca in de provincie Orvieto om een kookvakantie te vieren. In een prachtig verbouwde boerderij in het glooiende, pure landschap van Umbria kan je je hart ophalen aan traditionele recepten en slow-food.

 

Je kan er alleen bed&breakfast boeken, maar voor de liefhebber zijn er kooklessen van professionele kok Gianluca. Dan leer je wat! Hoe je van de biologische en lokale producten de smakelijkste gerechten maakt. En die nuttig je dan op stijlvol gedekte tafels in de buitenlucht met de ondergaande zon en een mooi glas wijn.

 


’s Morgens neem je een duik in het verfrissende zwembad en na het ontbijt met o.a. vers fruit en een kakelvers eitje ga je bijvoorbeeld op pad om alles te weten te komen over saffraan of proef je de olijfolie van de olijven uit de eigen boomgaard. Dan doe je je schortje weer om en duik je de keuken in waar Gianluca alweer een mand met vers geplukte ingrediĆ«nten uit de moestuin klaar heeft staan.

 Wil je meer weten over dit unieke adres voor een inspirerende kookvakantie? Neem contact op met Marina die alles tip-top regelt:

Podere le Olle
Holidays & Cooking in Umbria
tel. 00390763837581
info@podereleolle.it

Geen opmerkingen:

Een reactie posten